EZ-Travel


EZ-Travel pentru Agențiile de turism


EzTravel - aplicație web destinată gestionării activității agențiilor de turism

 


Are doua interfete: una pentru vizitatori si una pentru administrare. Vizitatorii pot cauta usor oferte turistice, le pot comanda, rezerva, plati si comenta. Administrarea este facila, oferind multiple posibilitati de creare, organizare, structurare si afisare a ofertelor turistice. Platforma ofera posibilitatea integrarii prin XML a ofertelor celor mai mari Touroperatori.


Catalog oferte, căutare


  1. Design personalizat, adaptat pentru dispozitivele mobile
  2. Funcție de adăugare/ștergere meniuri și oferte; Posibilitatea introducerii unui număr nelimitat de oferte, structurate pe categorii și subcategorii;
  3. Modul de Căutare rapidă - dupa tară, tip ofertă, transport și preț; Modul de căutare avansată a ofertelor din site, după cele mai importante criterii;

Categorii de oferte, oferte speciale - sezoniere


  1. Modul Oferte sezoniere - Ex: Craciun, Revelion, 1 Mai, Paști etc., cu perioada de valabilitate configurabilă.
  2. Modul pentru Destinații recomandate/ Last Minute/ Oferte speciale / Early Booking, Honeymoon, etc. cu perioada de valabilitate configurabilă.


Rezervare, cerere ofertă


  1. Formular pentru rezervarea ofertelor; Formular de cerere ofertă personalizată Posibilitatea încărcării de fișiere PDF pentru tarife;
  2. Posibilitatea trimiterii ofertei prin email și tipărirea ei; Posibilitatea distribuirii (share) respectivei oferte pe Social Media (Facebook, șșmd) sau posibilitatea de a trimite oferta unui prieten;

Marketing online


  1. Modul Newsletter - Permite trimiterea de newsletter tuturor abonaților. Permite gestionarea complexă a listelor abonaților - crearea mai multor liste, importarea adreselor din fișiere excel.
  2. Modul SEO, care permite introducerea cuvintelor Meta (titlu, descriere, cuvinte cheie) în paginile siteului pentru optimizarea siteului în motoarele de căutare.

EZ-Travel pentru Hoteluri, Pensiuni si Apartamente


Website de prezentare "la cheie" cu galerii foto-video spectaculoase și funcție de rezervare

 

Websiteurile EZ Travel prezintă Hotelul, Pensiunea sau Apartamentul prin galerii de imagini sau video cu design deosebit. Galeriile de imagini foto sau video sunt optimizate pentru tablete și telefoane mobile.

Implementarea funcției de rezervare este flexibilă, croită pe modelul de business al clientului. Rezervarea inclusă pe site poate fi stand-alone, dar poate fi integrată la alegere cu Booking.com sau Tripadvisor.

În funcție de disponibilitatea echipei noastre, vă oferim inclusiv servicii de fotografiere și filmare a proprietății - Hotel, Pensiune sau Apartament.

Proiectul predat unui website EZTravel predat "la cheie" include inclusiv scrierea textelor de prezentare și mesajelor comerciale pe site.

Contactază-ne cu încredere - ne-ar face plăcere sa contribuim la îmbunătpțirea imaginii proprietății tale.