fbpx

Referinte

Servicii

eztravel home Aplicatia web destinata gestionarii activitatii agentiilor de turism. Vizitatorii pot cauta usor oferte turistice, le pot comanda, rezerva, plati si comenta. Administrarea este facila, oferind multiple posibilitati de creare, organizare, structurare si afisare a ofertelor turistice. Ofera posibilitatea integrarii prin XML a ofertelor celor mai mari Touroperatori.


Detalii...

eshop home Magazinul virtual este o aplicatie web capabila sa preia toate functiile magazinului clasic de prezentare si desfacere, comanda si vanzarea propriu-zisa a produselor expuse facandu-se on line. Vizitatorii e-shop-ului pot doar sa vada, sau sa si cumpere produsele dumneavoastra. Utilizand functiile unui magazin virtual pentru vanzarea on line veti putea avea tot timpul o situatie clara a vizitelor efectuate in magazin, a stocurilor existente si a produselor vandute. Practic, magazinul dumneavoastra on line va fi deschis vizitatorilor non- stop si va poate aduce profit chiar si cand dormiti.

Detalii...

mobile In zilele noastre asistam din nou la o schimbare tehnologica importanta. Smartphone-urile si tabletele sunt din ce in ce mai prezente in viata noastra de zi cu zi, in unele cazuri reusind sa inlocuiasca chiar si calculatoarele desktop sau notebookurile. Se duce o lupta acerba intre principalii actori de pe piata pentru acapararea clientilor. Personajele principale sunt Apple, Samsung si Google cu sistemele de operare iOS si Android.

 

Detalii...