fbpx
despre noi

Prezentare

Suntem o firma de software romano - norvegiana din Cluj-Napoca, prezenta pe piata IT atat din Romania, cat si pe piata internationala incepand din anul 2002.

Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta in domeniul IT si marketing. Scopul nostru este acela de a furniza servicii integrate web si soft, care sa asigure clientilor nostri cresterea competitivitatii si performantei activitatilor pe care le desfasoara. De asemenea realizam programe complete de identitate vizuala si publicitare.

Adoptand ultimele tehnologii aparute, atat in materie de design, cat si in programare avem incredere ca nu veti gresi daca veti opta sa va bazati pe competenta si spiritul de inovatie al colegilor nostri. Dorim sa va oferim calitate si eficienta, realizand cu succes proiectele pe care le aveti, indiferent daca acestea implica solutii simple sau complexe.

Incepand din februarie 2005 functionam conform standardului SR EN ISO 9001:2001 pentru realizarea paginilor web si programelor software, fiind auditati de Germanischer Lloyd Certification GmbH Hamburg.

Putem lucra pentru companii din intreaga lume!

 

Ce va oferim?

  • Softuri personalizate web-based (gestiune, facturare, CRM, managementul productiei, sisteme de rezervare pentru industria turistica si hoteliera, etc.);
  • E-shop-uri - magazine virtuale, comert online;
  • Website-uri, de la mici pagini personale pana la site-uri complexe, care permit schimbarea continutului de catre utilizator;
  • Servicii de gazduire a paginilor web si a conturilor de e-mail;
  • Optimizare website-uri pentru motoare de cautare (SEO), (Adwords);
  • Consultanta si service IT;
  • Grafica publicitara: logo-uri, brosuri, pliante, mape si alte materiale de promovare, programe complete de identitate vizuala.
FaLang translation system by Faboba