fbpx

e-Shop

Ce este un magazin virtual / E-Shop ?

Internetul reprezinta cu siguranta o a doua piata de desfacere si cea mai simpla metoda de a vinde, fiindca nu aveti nevoie de un spatiu de desfacere costisitor si nu mai platiti o multime de salarii. E deschis zi si noapte, timp in care puteti sa si dormiti, clientii au acces nelimitat de timp si de spatiu la catalogul vostru de produse. Avem module speciale pentru astfel de aplicatii, asa ca daca vreti sa va dezvoltati afacerea nu vedem nici un motiv pentru care sa nu comandati acum un magazin virtual.

 

Magazinul virtual este o aplicatie web capabila sa preia toate functiile magazinului clasic de prezentare si desfacere, comanda si vanzarea propriu-zisa a produselor expuse facandu-se on line. Vizitatorii e-shop-ului pot doar sa vada, sau sa si cumpere produsele dumneavoastra. Utilizand functiile unui magazin virtual pentru vanzarea on line veti putea avea tot timpul o situatie clara a vizitelor efectuate in magazin, a stocurilor existente si a produselor vandute. Practic, magazinul dumneavoastra on line va fi deschis vizitatorilor non- stop si va poate aduce profit chiar si cand dormiti.

 

Un e-shop/ magazin virtual este alcatuit din doua interfete: front- end (reprezentata de interfata grafica a magazinului, vizibila viitorilor vostri clienti) si back- end (partea de administrare a magazinului). Designul magazinului virtual poate fi adaptat in functie de obiectul de activitate al companiei si de exigentele dumneavoastra. Puteti introduce categorii si subcategorii de produse, carora le veti putea atasa imagini si descrieri. Veti putea introduce un numar nelimitat de categorii de produse, subcategorii de produse si produse. Aceasta aplicatie va ajuta sa va actualizati cu mare usurinta gama dumneavoastra de produse.

 

Care sunt avantajele unui magazin virtual?

  • Costurile de functionare sunt reduse pentru ca nu trebuie sa platiti chirie (gazduirea unui astfel de site costa intre 60-80 EUR/ an) si implica un numar mult mai mic al personalului implicat in vanzarea si distribuirea produselor;
  • Rezultatele sunt clare si imediate: cresterea numarului de clienti implica automat incasarea unor venituri mult mai mari, prin posibilitatea penetrarii altor piete (atat interne cat si din strainatate) fara nici un efort suplimentar; pe langa aceasta, procesul de vanzare este mult mai scurt;
  • Va asigura un plus de imagine;
  • Aveti contact cu clientii 24 de ore din 24, 7 zile din 7;
  • Aveti la dispozitie spatiu nelimitat de expunere a produselor;
  • Administrand un astfel de magazin virtual aveti acces la diverse statistici legate de preferintele clientilor, numarul de produse vandute in anumite perioade etc.

Cateva din magazinele noastre virtuale le puteti vedea aici.

FaLang translation system by Faboba